Polyester


FABRIC & CARE:
POLYESTER

Mooi van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Deze kwaliteit kreukt niet, kan in de wasmachine en valt heerlijk soepel om het lichaam, ook wel easy care genoemd. De items zijn perfect voor business- en city-trips. Met enkele Mart Visser items in je garderobe kom je altijd onberispelijk gekleed voor de dag.

 

FABRIC

Polyester is sterk, vormvast, slijtvast, behoudt met gemak zijn kleur en gemakkelijk te onderhouden. Polyester is een synthetische vezel, oftewel man made vezel. De vezel wordt gewonnen uit aardolie en wordt wereldwijd het meest gebruikt in de textielindustrie. Jouw polyester kledingstuk gaat lang mee en is na gebruik uiterst geschikt voor een recycleproces. Het voordeel van polyester is het kreukherstellend vermogen die deze vezel biedt.

CARE

Wassen
De onderhoudsvriendelijke polyester stoffen van Mart Visser kreuken niet, kunnen gewoon in de wasmachine en vallen heerlijk soepel om het lichaam. Was de easy care kledingstukken op een maximale temperatuur van 30 graden met vergelijkbare kleuren en laat niet in het sop staan. Gebruik een kreukherstellende, synthetische of fijn wasprogramma. Het gebruik van wasverzachter maakt de stoffen minder elektrostatisch.

Drogen
Laat het kledingstuk niet te nat drogen, maar verwijder eerst het overtollige vocht. Droog hangend en bij voorkeur niet in de droger. Drogen in de droger enkel op lagere temperaturen.

Strijken

Polyester trekt samen als ze te warm worden, strijk enkel op een lage temperatuur. De easy care producten van Mart Visser hebben een groot kreukherstellend vermogen en kreuken weinig.

Belangrijk
In elk kledingstuk vind je een wasvoorschrift, volg deze instructies altijd op zodat je favoriete kledingstuk langer mee gaat.

 

Fabric & Care