Over Mart Visser

 
Mart Visser

In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture in Nederland een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven. Als Couturier heeft Mart Visser (1968) een belangrijke positie in Nederland verworven met een grote naamsbekendheid. Hij is, sinds het introduceren van zijn eigen couturelabel in 1993, een veelbesproken exponent in Nederland.

In 2003 introduceert Mart Visser een confectielijn met in 2015 zijn eigen online webshop MARTVISSER.NL. Deze collectie bestaat uit vrouwelijke en elegante kleding voor women of all ages van maat 34 t/m 50. Het merk staat voor op en top vrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. Laat je inspireren door de nieuwste trends, perfecte pasvormen en leukste looks..!

Hoewel Mart Visser vooral bekendheid geniet om zijn werk als modeontwerper, is hij al jaren ook een gepassioneerd en multidisciplinair kunstenaar. Op intuïtieve wijze maakt hij sculpturen en schilderijen en experimenteert met formaten en materiaalgebruik. Net als bij zijn modernistische modedesign versterken structuur, reliëf, textuur en techniek het ontwerp.
 
In de 30 jaar waarin ik als ontwerper bezig ben, heb ik duidelijk een eigen handschrift gecreëerd. Dat betekent voor mij een signatuur met een herkenbare touch. Naast Haute Couture, mijn onlineshop MARTVISSER.NL en de schilderijen en sculpturen van mijn privéwerk als kunstenaar, vormen deze drie pilaren de creatieve ondersteuning waar ik voor sta als ontwerper. Door naar dit DNA te kijken ontstaan juist heel nieuwe dingen en stromingen binnen mijn eigen brein.
 

Ontdek alle disciplines

MARTVISSER.NL

De prêt-à-porter collectie, MARTVISSER.NL, bestaat uit vrouwelijke en elegante kleding voor women of all ages van maat 34 t/m 50. Het merk staat voor op en top vrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. 

Shop nu
HAUTE COUTURE

In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture in Nederland een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven

Meer informatie
ARTWORK

Hoewel Mart Visser vooral bekend is van zijn werk als couturier, is hij al jaren ook als kunstenaar actief. Op intuïtieve wijze maakt hij sculpturen en schilderijen en versterken structuur, reliëf, textuur en techniek het ontwerp

Meer informatie
BEDRIJFSKLEDING

Mart Visser Bedrijfkleding & Corporate Image Wear heeft ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfskleding, die daarbij voldoende onderscheidend is en het imago van het bedrijf bovendien versterkt.

Meer informatie
INTERIOR

Onder het label 'Mart Visser Interior' vind je meer dan vijftig items gepresenteerd met een diversiteit aan materialen en stoffen. De strak vormgegeven meubels weerspiegelen zijn grote passie voor het interieur met een duidelijk signatuur.

Meer informatie
LICENSIES

Mart Visser ontwerp daarnaast ook exclusief voor zijn licensies Zinzi, Headlam & Karpi. Met alle als basis de grafische vormen en krachtige silhouetten, waarmee Mart Visser ook zijn Haute Couture benadert.

Meer informatie