B2B


MART VISSER

Mart Visser staat sinds 1992 bekend om zijn duidelijke en herkenbare signatuur. Met Mart Visser zijn grote liefde voor diverse luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet heeft elk ontwerp binnen zijn collectie een sterk en herkenbaar signatuur. De prêt-à-porter collectie, MARTVISSER.NL, bestaat uit vrouwelijke en elegante kleding voor women of all ages in exclusieve materialen. Het merk staat voor op en top vrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes.

De maatvoering start bij maat 36 en is verkrijgbaar t/m maat 50. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm voor de gemiddelde Nederlandse vrouw. Binnen de collecties vind je stijlvolle jurken van luxueuze en comfort materialen die je van werk naar diner date draagt, mooie tops en blazers voor een krachtige kantoorlook en essentials voor in de garderobe van elke vrouw. Mart Visser biedt binnen zijn collectie een perfecte mix van leisure en luxe, business en pleasure. De retailprijzen varieren van 59,95 t/m 329,95.WHOLESALE

Met ruim 100 verkooppunten is wholesale een belangrijk onderdeel en collectie willen we graag delen met vrouwen over het hele land. De collectie is momenteel beschikbaar voor Fall / Winter 2024. De seizoenen worden verspreid door het jaar geleverd in 10 afzonderlijke leveringen. Wil jij graag de Mart Visser collectie verkopen in jouw store? Wil jij B2B klant/Winkelier worden van Mart Visser of kom je graag de collectie bekijken? Neem dan contact op met de showroom via sales@martvisser.nl of bel/whatsapp naar +31 (0)20 5712031. De collectie is te bezichtigen op het Mart Visser Hoofdkantoor, gelegen aan de Luchtvaartstraat 1A te Amsterdam, 1059CA Amsterdam (1200 meter vanaf het World Fashion Centre). De openingstijden van Mart Visser hoofdkantoor zijn op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur (op afspraak).

WHOLESALE
 

SEE NOW BUY NOW

Als geselecteerde B2B klant/Winkelier kun je via een speciale 'See Now Buy Now' portal 24 uur per dag en 7 dagen in de week een bestelling plaatsen uit de huidige voorraad. Jouw (bij)bestelling wordt binnen 3/4 werkdagen geleverd. Heb je vragen rondom de portal dan kun je contact opnemen met aftersales@martvisser.nl of bellen naar 020 57 12 020. Klik op See Now Buy Now om in te loggen in de portal.

SEE NOW BUY NOW