Leer/SuedeFABRIC & CARE:
LEER/SUÈDE

Voor de Mart Visser Luxury Line selecteert Mart Visser leer- en suède van hoge kwaliteit: soepele materialen die comfortabel aanvoelen tijdens het dragen. Ze hebben een gelijkmatige natuurlijke vleug of glans en blijven (mits goed onderhouden) langdurig mooi. 

 

FABRIC

Het leer binnen de collectie van Mart Visser is afkomstig van de dierenhuid van geiten. Om leer extra lang mee te laten gaan worden de huiden gelooid. Het leer wat gebruikt wordt in de collectie van Mart Visser komt voort uit echt vakmanschap, en is vervaardigd in India. Het beste leer in verschillende kleuren en diktes wordt geselecteerd en op bijzondere wijze in een prachtig ontwerp gemaakt. Elk leren item is speciaal en kan verschillen in uiterlijk.

Suéde is de verzamelnaam voor al het leer met veloursachtige oppervlakken. Suéde wordt ook gemaakt van een dierenhuid maar is vervaardigd van de onderkant van de huid. Suéde voelt heel zacht en heeft een zachte fluweelachtige open structuur.

Leer en Suede zijn beide soepel, draagt prettig op de huid en gaat lang mee. Leer kreukt niet en is sterk.

CARE

Leer en suède kunnen beide niet gewassen worden en heeft een speciale reiniging nodig. Probeer bij een vlek deze af te nemen met een suède schoonmaak blokje, maar de voorkeur gaat uit om het kledingstuk naar een specialist te brengen.

Belangrijk
In elk kledingstuk vind je een wasvoorschrift, volg deze instructies altijd op zodat je favoriete kledingstuk langer mee gaat.

 

Fabric & Care