Mart Visser Bedrijfskleding & Corporate Image Wear


Mart Visser Bedrijfkleding & Corporate Image Wear heeft ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfskleding die voldoet aan de wensen en gebruikseisen van de opdrachtgever, die daarbij voldoende onderscheidend is en het imago van het bedrijf bovendien versterkt.

Het bedrijfskleding-ontwerp wordt toegespitst op de uitstraling van het bedrijf, de opdrachtgever als ook de specifieke bedrijfssituatie. In het ontwerpproces komen de verschillende voorwaarden ogenschijnlijk moeiteloos samen met de functionele verwachtingen als draagbaarheid, representativiteit, wasbaarheid, uitwisselbaarheid en duurzaamheid. Het resultaat is een bijzondere, heldere, tailormade design, passend bij de sfeer van het bedrijf met veel aandacht voor draagcomfort, functionaliteit en representativiteit.

Mart Visser is persoonlijk betrokken bij het gehele proces; vanaf de inventarisatie van de wensen tot aan het uiteindelijke eindresultaat. Kroll&deVries Bedrijfskleding is daarbij in staat om de ontwerpen van Mart Visser te vertalen naar functionele en draagbare bedrijfskleding. Daarnaast kunnen zij, door hun jarenlange ervaring, als geen ander het productieproces deskundig en professioneel begeleiden. Naast het klantspecifieke ontwerp is het voor bedrijven binnenkort mogelijk om uit een nieuw ontwikkelde basiscollectie een keuze te maken. Bedrijfskleding op maat voor opdrachtgevers met visie.

 
Bilderberg Hotel
Holtkamp
Thermen Bussloo
 
Koninklijk Concertgebouw Amsterdam
D&B Security
KLM Health Services


Onderscheidend & stijlvol
Mart Visser Uniformes richt zich al ruim 20 jaar op het ontwerpen van representatieve bedrijfskleding voor zowel dames als heren. Zijn ontwerpen sieren menig personeelslid binnen hotelketens, cateraars en andere servicegerichte bedrijven.

De kracht en basis van Mart Visser is zijn herkenbare signatuur:
Een stijlvol, zakelijk beeld voorzien van een ‘classic modern’ twist. Vanzelfsprekend onderscheidt Mart Visser Uniformes zich van andere bedrijfskledingspecialisten door zijn materiaalkeuze en uitgekiende patroonontwikkeling. Draagcomfort en modellering zijn de fundering van zijn collectie.

Uw mogelijkheden:
1. De basiscollectie:
Deze collectie is zorgvuldig door Mart Visser ontworpen en garandeert zijn tailormade touch en duurzaamheid.
U kunt direct kiezen uit de beschikbare modellen in uw favoriete materiaal of kleurstelling.

2. Een exclusieve collectie:
Aan de hand van uw bedrijfsinformatie kan Mart Visser speciaal voor u een eigen collectie ontwerpen. Uit- getekend op realistische standen krijgt u een duidelijk beeld van zijn idee.

Mart Visser Uniforms wordt al met trots gedragen door:
Achmea Amstel Intercontinental Hotel Amsterdam Amsterdam Sinfonietta, Audi Nederland, Beatrix Theater Utrecht, BMW Nederland, Bonebakker Juweliers Circustheater Scheveningen Cobramuseum Amstelveen, D&B Security Gemeentemuseum Den Haag Hilton Hotel Amsterda Holland Casino, Holtkamp, Atlantic Kijkduin Jaarbeurs Utrecht, KLM, KLM Cityhopper, Kurhaus Scheveningen, La Perla International, Lost Boys Private Jet, Maison van den Boer, Miele Nederland, Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, Nijhoff Woonwinkelwarenhuis, OAD Reizen, Randstad Hostess Team Hotel, Rijkswaterstaat Schoonmaakbranche,  Schouwburg & Concertzaal Tilburg Thermen Bussloo, Van den Ende producties, Van Hecke Catering, VIP & Select, party catering Vroom & Dreesman Warenhuizen Zaantheater Zaanstad.

Contact:
Mart Visser Headquarters
020 571 20 20
info@martvisser.nl