Retourneren

Retourneren van jouw bestelling

Vanuit Mart Visser zijn persoonlijke gevoel creëert hij jarenlang kleding voor jou, zoals hij het ziet en voelt als ontwerper. Samen met het team doen wij ons uiterste best een zo mooi en goed mogelijk ontwerp aan te leveren. Tevens zijn wij continue bezig met het verbeteren van jouw online shopervaring.

Het kan voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Om jouw feedback en/of tips over de collectie zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken en de redenen van jouw geretourneerde bestellingen inzichtelijk te maken, wordt er verzocht per omgaande jouw online aan te melden.

Het aanmelden van de retour kan binnen 14 (werk)dagen na het plaatsen van jouw order. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket af te geven bij een DPD Servicepoint naar keuze. Voor het retourneren van jouw bestelling binnen Nederland en België rekenen wij een eigen bijdrage van €5,95. Retourkosten buiten Nederland en België zijn geheel voor eigen rekening.

Hoe meld je een retour aan?


Het aanmelden van jouw retour kan gemakkelijk via een paar stappen online. Via deze link of onderaan de website vind je het kopje ‘retour aanmelden’, hier kan je jouw bestelnummer invoeren, aankruisen welke artikelen je wilt retourneren en de reden van retour toelichten. Volg vervolgens gemakkelijk onderstaand stappenplan voor orders binnen Nederland en België. Verzend je hierbuiten? Klik hier voor meer informatie

LET OP: Na goedkeuring van jouw retour krijg je een retournummer via de mail. Let op dit nummer moet zowel op jouw retourformulier als op het DPD-retoursticker worden geschreven. Zonder retournummer kan jouw retour helaas niet in behandeling worden genomen en zal er geen creditering plaats vinden.

Wil je het artikel (om)ruilen, dan verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Volg onderstaande stappen voor het retourneren van een bestelling binnen Nederland of België.
Bij de bestelling is een pakbon en retourformulier geleverd met hierop de bestelde goederen.


 1. Meld jouw retour aan via onderstaande button en kies de retourreden. Kruis tevens de retourreden aan op bijgeleverd retourformulier.

 2. Na online aanmelding ontvang je een retournummer via de mail. Het retournummer begint met RR. 

 3. Vermeld het retournummer op het bijgevoegd retourformulier.

 4. Verpak de goederen in de originele verpakking;

 5. Vul op de bijgeleverde DPD-retoursticker jouw retournummer in. Let op zonder dit nummer kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen. Plak vervolgens de bijgeleverde DPD-retoursticker op het pakket, over het etiket met jouw eigen adresgegevens;

 6. Plak de DPD-retoursticker (met barcode) op het pakket;

 7. Bewaar de bon voor klant tot jouw retour is verwerkt;

 8. Geef het pakket af bij een DPD Servicepoint naar keuze. Klik hier voor locaties bij jou in de buurt.

 9. Creditering zal geschieden binnen zeven werkdagen na goedkeuring van de retourzending. De eigen bijdrage van €5,95 zal hierin worden verrekend. De creditering wordt uitgevoerd via M.V. Retail B.V. 

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via (+31) 020 571 20 30 of via webshop@martvisser.nl.

Een bestelling retour zenden buiten Nederland of België? Klik hier


Wanneer wordt het aankoopbedrag teruggestort?

Na ontvangst van de retourzending, zullen wij de bestelling controleren volgens de algemene voorwaarden van de webshop en de betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen zeven werkdagen na goedkeuring van de retourzending. De eigen bijdrage voor het retourneren zal hierin worden verrekend.

LET OP: WIJ STORTEN RETOURGELDEN OP HET BANKREKENINGNUMMER WAARMEE JE HEBT BESTELD. DUS BETAAL JE PER CREDITCARD, DAN WORDT HET RETOURBEDRAG DAAROP TERUGGESTORT.

Kan ik artikelen met een speciale actie/korting ook retourneren?


Ja, dit is mogelijk. Je kunt afgeprijsde artikelen retourneren onder dezelfde voorwaarden.MARTVISSER.NL is lid van Stichting WebwinkelKeur

logo-webwinkelkeur

 

De volgende voorwaarden gelden voor het ruilen of retourneren:

 • Wil je het artikel (om)ruilen, dan verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen.

 • Retourneren kan uitsluitend via de pakbon en moet online aangemeld worden conform de eerdere omschrijving.

 • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.

 • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

 • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

 • De originele kaartjes en labels zijn nog op de originele wijze bevestigd aan het artikel.

 • Het artikel zit in de originele verpakking.

 • Het verzendrisico van de retourzending is voor de koper. 

 • Product- en/of leverfouten dienen binnen 30 dagen na levering met omschrijving en foto aan ons gemeld te worden via email naar webshop@martvisser.nl

 • Indien de retour niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden voldoet dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en je de verzendkosten in rekening te brengen.


Retour aanmelden