Verzendinformatie

Jouw bestelling bij MARTVISSER.NL

Verzending:

Voor verzending worden alle artikelen zorgvuldig gecontroleerd en verpakt en via onze verzendpartner bij jou afgeleverd.

  • Gratis verzending vanaf €80 binnen Nederland. Onder de €80 rekenen wij €5,95 verzendkosten.
  • Voor 18:00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Vanaf dat moment wordt jouw order overgedragen aan DPD.
   Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het voorkomen dat bestellingen enkele dagen later worden verzonden.
  • Orders worden verzonden met DPD.

  • Ben je niet thuis? Dan bezorgen wij jouw pakket bij de buren of bij het dichtstbijzijnde DPD servicepunt.
   De chauffeur doet dan een kaartje in de bus waarop staat waar de zending is afgeleverd.
  • Jouw bestelling is te volgen via track & trace. Deze ontvang je via de mail zodra jouw pakket verzonden is.
  • Levering buiten Nederland rekenen wij € 7,50. Outside the Netherlands we charge € 7,50 (Belgium, France, Germany & United Kingdom).

Mocht je vragen hebben over jouw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice (via webshop@martvisser.nl of 020 571 20 30).

Retourneren van jouw bestelling:

Vanuit Mart Visser zijn persoonlijke gevoel creëert hij jarenlang kleding voor jou, zoals hij het ziet en voelt als ontwerper. Samen met het team doen wij ons uiterste best een zo mooi en goed mogelijk ontwerp aan te leveren. Tevens zijn wij continue bezig met het verbeteren van jouw online shopervaring.

Het kan voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Mocht je de bestelling willen retourneren meldt dan in een paar stappen jouw retour online aan.Via deze link of onderaan de website vind je het kopje ‘retour aanmelden’, hier kan je jouw bestelnummer invoeren, aankruisen welke artikelen je wilt retourneren en de reden van retour toelichten. Volg vervolgens gemakkelijk onderstaand stappenplan voor orders binnen Nederland en België. Verzend je hierbuiten? Klik hier voor meer informatie

De retourvoorwaarden en instructies vind je hier. Het aanmelden van de retour kan binnen 14 (werk)dagen na het plaatsen van jouw order. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket af te geven bij een DPD Servicepoint naar keuze. Voor het retourneren van jouw bestelling rekenen wij een eigen bijdrage van €5,95.

Na ontvangst van de retourzending, zullen wij de bestelling controleren volgens de algemene voorwaarden van de webshop en de betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen zeven werkdagen na goedkeuring van de retourzending. De eigen bijdrage voor het retourneren zal hierin worden verrekend.

Wil je het artikel (om)ruilen, verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuw artikel te bestellen.
Voor vragen gelieve contact op te nemen met de klantenservice via (+31) 020 571 20 30 of webshop@martvisser.nl

Meer informatie over jouw bestelling retourneren? Klik hier