Change settings
Exclusief voor Prominent ontwierp Mart Visser een geheel nieuwe collectie. De Nederlandse modeontwerper gaf de stoel van Prominent een complete restyling. Het resultaat is een unieke en stijlvolle serie van drie stoelen voorzien van rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke details. Deze exclusieve Mart Visser voor Prominent collectie is een weerspieging van de samenwerking. Stijlvol zoals het signatuur van Mart en comfortabel, dé kernwaarde van Prominent. Een perfecte mix van design en ultiem zitcomfort.

De Mart Visser voor Prominent serie bestaat uit drie stoelen in cognac-leer, ecru en blauw. Mart liet met zijn visie de twee werelden van interieur en mode samenkomen en vertelt: “De rijke materialen, vloeiende vormen en ambachtelijke stiksels maken dit dé Mart Visser stoel voor Prominent. Een perfecte combinatie van mijn stijl en het zitcomfort van Prominent.”

De Mart Visser voor Prominent collectie is sinds deze week beschikbaar in alle Prominent winkels en via www.prominent.nu

Sidebar