Headlam


Mart Visser: Een Collectie Couture Gordijnen

Mart Visser, Nederlandse modeontwerper en kunstenaar, heeft zijn passie voor materialen en texturen voortgezet met een complete lijn interieurstoffen in samenwerking met Headlam. De inmiddels succesvolle collectie wordt elk seizoen aangevuld met nieuwe ontwerpen en variaties.

   
 
 
 
 
 
“ De collectie omvat een breed scala aan diverse texturen en kleuren in rijke stoffen. Duurzaam geproduceerd, met respect voor het mileu.”
 

Kwaliteit & ambacht
Mart Visser staat bekend om zijn kwaliteit en ambacht, en dit komt tot uiting in elke vezel van zijn interieurstoffen. De gordijnen en transparanten zijn een perfecte combinatie van tijdloze elegantie en functionaliteit. Naast zijn Haute Couture dienen zijn schilderijen, sculpturen en installaties als inspiratiebron waardoor elk ontwerp een uniek kunstwerk op zich is. Elk ontwerp wordt met uiterste zorg, oog voor detail en vakmanschap vervaardigd met duurzaamheid hoog in het vaandel. Materialen en processen worden zorgvuldig geselecteerd om zo min mogelijk schade toe te brengen aan de planeet.

Designs To Decorate & Finest FR Fabrics
De Designs To Decorate collectie is een combinatie van innovatie en tijdloosheid, met gordijnen en transparanten die perfect passen bij de laatste interieurtrends. Van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items tot aan prachtige uni’s, rijke jacquards en verfijnde grafische vormen: alle met een uitgesproken Mart Visser stijl. 

De Finest FR Fabrics collectie bevat mooie luxueuze stoffen met een brandvertragende functie. Van ontwerpen in zachte, soepele materialen voor een luxueus gevoel tot stevige isolerende materialen voor een betere geluidsregeling, waardoor een sfeervolle en comfortabele leefomgeving ontstaat.


Wat de collecties echt onderscheidt, is de mogelijkheid om unieke combinaties te creëren. Combineer verschillende gordijnen, zoals een transparant gordijn met een weelderig overgordijn, om een persoonlijke en verfijnde uitstraling te creëren. Alle items zijn uitstekend toepasbaar voor zowel projectmatig gebruik, maar - door de toegankelijk prijsstelling - ook voor residentieel gebruik. Gevoel van verrijking, beleving en veiligheid, daar gaat het om!

Meer informatie