The object of perfection

 

HERFST / WINTER 2019

Wat ontstaat er uit Mart Visser zijn handen wanneer de stof en de materialen de leidraad worden voor een collectie en zo zijn concept en collectie ontstaat…? Het ontwricht Visser zijn vaste stramien van opbouw: het proces van het bedenken van een concept tot het uitwerken van een collectie op papier. Puur intuïtief creëerde Visser nieuwe vormen, ideeën en verbredingen die binnen zijn collectie zichtbaar zijn. .

Anno NU zijn alle grenzen die het fashionsysteem leidden volledig getransformeerd tot dat wat een ontwerper wil laten zien, op zijn tijd, met een duidelijk signatuur. Na 27 jaar couture collecties is deze nieuwe ruimdenkende vorm een ware bevrijding en bovenal versterking voor Mart Visser als ontwerper. “Ik maak dat wat ik mooi vind, welkom in mijn wereld.”

De Haute Couture showroom is te bezoeken op afspraak.
Mart Visser Haute Couture
Persinformatie - 020 71 12 020

Met speciale dank aan:
Catwalk fotografie Jeroen Snijders
Hair & Make up Rob Peetoom

Hieronder ziet u een impressie van The Object of Perfection / New Spirited Forms of Expression, Haute Couture Herfst/Winter 2019. Mocht u graag meer informatie willen of vragen hebben over materiaal, dessin of mogelijkheden neem dan contact op met 020 571 20 20 of via mail met salon@martvisser.nl.

   
   
   
   
  Haute Couture