MAXI COLLECTION

Maxi Collection


De collectie van Mart Visser is verkrijgbaar in een uitgebreide maatrange:
van maat 34 tot en met maat 50.
De dameskleding van Mart Visser geeft je altijd een goed gevoel.

Filter

Producten 1-30 van 128

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

Producten 1-30 van 128

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mart Visser damesmode: altijd een elegante look, van kleine maat tot plus size


De collectie van Mart Visser is verkrijgbaar in een uitgebreide maatrange: van maat 34 tot en met maat 50. Mart Visser vindt het belangrijk dat ook plus size fashion perfect valt en de mooie kanten van vrouwen benadrukt. Daarom wordt er extra zorg besteed aan de belijning, pasvorm en materialenkeuze. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote maten; de dameskleding van Mart Visser geeft je altijd een goed gevoel.

ONLINE BESTELLEN
De Maxi Collection van Mart Visser bestel je gemakkelijk online en 100% veilig online via de officiële Mart Visser webshop. Je betaalt op een manier die voor jou het meest vertrouwd voelt, omdat Mart Visser samenwerkt met gecertificeerde betaalinstanties. Je kunt alles op je gemak thuis beoordelen en op werkdagen voor 22:00 besteld, is de volgende werkdag in huis.
Kortom, jouw favoriete look bestel je bij Mart Visser.

MARTVISSER.NL
Mart Visser plaatst de vrouw op een voetstuk. Hij heeft met ambacht, een grote liefde voor diverse luxe materialen, oog voor detail en het vrouwelijke silhouet een sterk signatuur neergezet voor de Nederlandse damesmodemarkt.Het merk staat voor op en top vrouwelijkheid, een perfecte mix van schoonheid, zelfvertrouwen, stijl en succes. “Het is altijd mijn doelstelling geweest om met het ontwerpen van een confectielijn de jonge oma, haar dochter en de volwassen kleindochter te kunnen kleden.” Je voelt je super vrouwelijk in een item van Mart Visser of deze nu tijdloos is of trendgevoelig, uitbundig of ingetogen. Voor ieder moment is er een perfecte look en het merk biedt een brede, snel wisselende collectie voor maat 34 t/m 50.