Change settings
Maak Een Afspraak


Couturier Mart Visser burgemeester van Zandvoort

Het Raadhuis van de gemeente Zandvoort is van 2 mei tot 1 augustus 2018 het exclusieve domein van Mart Visser. Drie maanden lang zwaait de couturier en kunstenaar de scepter in het historische Raadhuis van de badplaats en het naastgelegen Zandvoorts Museum. Burgemeester Niek Meijer van Zandvoort draagt op 2 mei de spreekwoordelijke sleutel van het gemeentehuis tijdelijk over aan Mart Visser; het startsein voor 'Mart Visser – The Take-Over'.

Expositie 'Mart Visser The Take-over'
Locatie: Raadhuis Zandvoort en Zandvoorts Museum
Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Adres: Haltestraat 16 te Zandvoort
Toegang: gratis

Haute Couture
Het gemeentebestuur van Zandvoort geeft Mart Visser carte blanche voor 'The Take-over'. Het in classicistische stijl gebouwde gemeentehuis wordt getransformeerd tot een belevenis waar Mart Visser items uit zijn meest recente Haute Couture collectie en iconische archiefstukken op verrassende wijze presenteert. Het biedt bezoekers een unieke kans zich onder te dompelen in de voor veel mensen onbekende wereld van de Haute Couture.

Concept Store
De statige werkkamers van de burgemeester en wethouders veranderen in een spectaculair decor voor high fashion. In het Raadhuis komt ook een concept store met de prêt-à-porter zomercollectie 2018. Een team van stylisten is aanwezig voor persoonlijk advies.

Artwork
De creativiteit van Mart Visser beperkt zich niet alleen tot mode. Sinds 2009 is hij ook een veelzijdig beeldend kunstenaar. Zijn schilderijen, sculpturen en installaties waren eerder te zien op internationale kunstbeurzen en museale tentoonstellingen. Het Zandvoorts Museum is in mei en juni tijdelijk een 'Mart Visser Museum' met een indrukwekkende overzichtsexpositie met een grote diversiteit aan koppen en gezichten.

Contact
Voor meer (pers)informatie:
Telefoonnummer: (+31) 020 571 20 20
Mail: mirjannevanmeijel@martvisser.nl

Sidebar