Change settings
Maak Een Afspraak

MART VISSER EXPOSITIE

De private view van Mart Visser op Domein Oogenlust bij Galerie Hans Persoon bestaat uit een persoonlijke selectie van zijn unieke schilderijen, sculpturen en installaties. De expressie van het gezicht in al zijn vormen is wat hem boeit. De kracht van een persoonlijkheid maakt het individu op het doek. Visser wordt geïnspireerd door zijn ontmoetingen en laat daarbij zijn intuïtie de vrije geest. Dit in combinatie met de het prachtige Domein Oogenlust geeft een spannend en inspirerende expositie.

OOGENLUST

Domein Oogenlust in het Brabantse Eersel is de locatie waarop ons karakteristieke pand zich bevindt. Door de veelzijdigheid laat het zich het beste omschrijven als een waar belevingslandschap. Een bezoek aan de winkel en kunstgalerie of wandelen door de bloemenweides, het boslandschap en langs de oude druivenkas. Ervaar zelf de vele mogelijkheden van natuurlijke materialen.

GALERIE HANS PERSOON

Galerie Hans Persoon is een eigentijdse galerie. Met zes tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt de galerie verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst. Gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel tonen Hans en Jacqueline Persoon werk van nationaal en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie wordt gezocht naar de perfecte harmonie in combinatie met spannende tegenstellingen.

INFORMATIE

De expositie is te bezichtigen van 29 maart t/m 29 april 2017.
Op Domein Oogenlust, Hees 4d te Eersel.

www.galeriehanspersoon.nl

www.oogenlust.com

Sidebar