Change settings
Maak Een Afspraak


  1. Koninklijk Concertgebouw Amsterdam
  2. Koninklijk Concertgebouw Amsterdam
  3. Thermen Bussloo
  4. Thermen Bussloo
  5. D&B Security
  6. Bilderberg Hotel
  7. Holtkamp
  8. KLM Health Services

Mart Visser Bedrijfskleding & Corporate Image Wear


Mart Visser Bedrijfkleding & Corporate Image Wear heeft ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfskleding die voldoet aan de wensen en gebruikseisen van de opdrachtgever, die daarbij voldoende onderscheidend is en het imago van het bedrijf bovendien versterkt.

Het bedrijfskleding-ontwerp wordt toegespitst op de uitstraling van het bedrijf, de opdrachtgever als ook de specifieke bedrijfssituatie. In het ontwerpproces komen de verschillende voorwaarden ogenschijnlijk moeiteloos samen met de functionele verwachtingen als draagbaarheid, representativiteit, wasbaarheid, uitwisselbaarheid en duurzaamheid. Het resultaat is een bijzondere, heldere, tailormade design, passend bij de sfeer van het bedrijf met veel aandacht voor draagcomfort, functionaliteit en representativiteit.

Mart Visser is persoonlijk betrokken bij het gehele proces; vanaf de inventarisatie van de wensen tot aan het uiteindelijke eindresultaat. Kroll&deVries Bedrijfskleding is daarbij in staat om de ontwerpen van Mart Visser te vertalen naar functionele en draagbare bedrijfskleding. Daarnaast kunnen zij, door hun jarenlange ervaring, als geen ander het productieproces deskundig en professioneel begeleiden. Naast het klantspecifieke ontwerp is het voor bedrijven binnenkort mogelijk om uit een nieuw ontwikkelde basiscollectie een keuze te maken. Bedrijfskleding op maat voor opdrachtgevers met visie.

Klik hier om de brochure te downloaden

Sidebar