Change settings
Maak Een Afspraak

Klik hier: Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de lancering van de nieuwe collectie van martvisser.nl

SPRING / SUMMER 2016

I T S  J U S T  A B O U T  A T T I T U D E

 “Het is de vrouw waar ik mijn ontwerp aan toevoeg, met haarzelf als uitgangspunt.” Karakter, lifestyle en functie versterken het individu en zetten kracht bij aan het ultieme vrouwbeeld waar Mart Visser naar zoekt. Tien modellen; tien vrouwen in de leeftijd van 20-45 jaar, rossig, donker of blond, allemaal lang & zelfverzekerd. ‘The adult woman’ met een echt leven. Deze gegevens laden hem als ontwerper tijdens de zoektocht naar de ultieme creatie voor haar.

Kleur & Materiaal
Heldere, knallende zomertonen in vloeiende lijnen openen deze übervrouwelijke zomercollectie; yellow, kobalt, fluorgroen, sky-blue en vlammend rood. Opvolgend door grafische prints en strepen in zijde, satijn en taffeta. De ontwerper speelde met transparante lagen van chiffon en organza; elegant in haar eenvoud. Zwart blijft favoriet en wordt deze keer gecombineerd met helder wit, poeder-nude en beige.

Silhouette
Subtiele, sensuele splitwerking en valling waardoor net een glimp te zien is van haar rug, been of schouder; Vissers illustratie van ‘summer-feelings’. Grote strepen en zwart/wit contrasten in een silhouet tussen hard gevormd en flou vallend. Zijn kenmerkende tailleurs; strakke belijning met een extra heupaccent geven een weergaloos vrouwelijk silhouet weer. Een gevoel van sophisticated elegantie in zijn wapperende wijde sluike rokken en pantalons. Shorts onder grote blouses, ruime kaftans in grafische prints; ‘Let the sunshine in!’

De avondserie is een rijk palet aan glazen borduurkralen, handmatig vervaardigde meters chiffon vol van glinster en glans. Een zuiver sexy silhouet in licht bordeaux, pale-blue, zilver en zwart met spannende rugdecolleté en hoge splitwerking. 

Met speciale dank aan:
HAAR & MAKE UP: ROB PEETOOM – TEAM VINCENT LANGEDIJK EN CARLA REP
CATWALK FOTOGRAFIE: JEROEN SNIJDERS

Sidebar