Naar boven
Duurzame items
Duurzame items

Sustainable Items

Nieuw in de collectie: SUSTAINABLE ITEMS..!
Vervaardigd van biologische materialen.
Investeer in duurzaamheid & comfort..
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €40 - €139
Prijs
40 139
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Soort
Soort
Materiaal
Materiaal
Pasvorm
Pasvorm
Lengte
Lengte
Gelegenheid
Gelegenheid
Seizoen
Seizoen
Sorteren

Duurzaamheid bij MARTVISSER.NL

Duurzame mode betekent dat de producten gemaakt worden met liefde voor de mens en de natuur. Binnen de collectie van Mart Visser wordt er zo veel mogelijk verantwoordelijkheid genomen om de impact op het milieu zoveel mogelijk te verkleinen. Daarom maakt Mart Visser duurzaamheid en social compliance een steeds belangrijker onderdeel van het DNA. De sociale verantwoordelijkheid wordt doorgevoerd door alleen met fabrikanten samen te werken die gecertificeerd zijn of die bezig zijn deze certificering te behalen. Bij het ontwikkelen en produceren van de producten van Mart Visser wordt er steeds meer gebruik te maken van duurzame materialen. Iedere dag probeert Mart Visser en zijn team weer een stap verder te komen en het een beetje beter te doen.

Kwaliteit
Voor de productie van de kleding van Mart Visser wordt er gebruik gemaakt van materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kan een product van Mart Visser meer dan één seizoen mee. Door na aankoop van een kledingstuk, het met aandacht te verzorgen, blijft het kledingstuk jarenlang in perfecte conditie!  Om ervoor te zorgen dat ook jouw kledingstuk meerdere seizoenen mooi blijft, kunt je op de pagina fabric & care de beste behandel-methodes vinden.

Materialen & grondstoffen
Om de impact, van de collectie van Mart Visser, op het milieu te verkleinen, wordt er steeds meer gebruik van duurzamere materialen. Om je te helpen een bewuste keuze te maken is ervoor gekozen om de duurzame items herkenbaar te maken met een duurzaamheidslabel. Het label is online terug te vinden over de afbeeldingen en tevens wordt bij elke producttekst vermeld waarom dit product een duurzamere keuze is. Tevens zijn de duurzamere producten voorzien van fysieke labels.

Meer informatie over de duurzame materialen & grondstoffen? Klik hier.