Naar boven
Jassen
Jassen

Jassen

De mooiste designer jassen van Mart Visser; voor iedere vrouw, maar ook voor iedere gelegenheid
en weersomstandigheid. Van trenchcoat tot regenjas..
Filteren
Verberg filters
Wis alles
Sorteren
Sorteren
Prijs
  • €223 - €400
Prijs
223 400
Maat
Maat
Kleur
Kleur
Soort
Soort
Materiaal
Materiaal
Pasvorm
Pasvorm
Lengte
Lengte
Gelegenheid
Gelegenheid
Seizoen
Seizoen
Jassen voor dames van Mart Visser

Jassen zijn één van de meest belangrijke kledingitems, het is dus van belang dat je een goede jas hebt. Een jas zorgt ervoor dat jouw outfit er compleet uitziet. Op zoek naar een tijdloze jas of juist een jas met een business uitstraling, de collectie mantels voor dames heeft daar altijd een ruime keuze in.  Mocht je een maatje meer hebben, dan kun je ook de maxi collectie bewonderen en zien hoe de jassen op een model met maat 44 staan.

Van elegante tot casual jassen
De dames jassen collectie van Mart Visser biedt diverse stijlvolle, warme en klassieke jassen. Een jas is niet alleen functioneel, maar ook de perfecte touch up van je outfit. Van klassieke trenchcoats en manteljassen tot regenjassen en heerlijk warme dames winterjassen. Jassen van Mart Visser zijn altijd elegant, voor iedere vrouw, maar ook voor iedere gelegenheid en weersomstandigheid. En naast het feit dat de collectie bestaat uit een jas voor elke gelegenheid, zijn de jassen van Mart Visser ook praktisch. Of het nu gaat om een dikke, warme of lange jas of een blazer. 

Jassen voor elk seizoen
De jassen van Mart Visser zijn geschikt voor diverse seizoenen; in de winter wil je graag een cozy winterjas of lange jas en in de zomer een lichtere zoals een zomerjas. Bestel je jas online en kies jouw favoriet van Mart Visser; elegant, vrouwelijk en stijlvol!