Naar boven
Caroline Tensen Collection by Mart Visser
Caroline Tensen Collection by Mart Visser

Caroline Tensen Collectie

Met trots presenteert Caroline haar collectie.
Van dames blouses en kleurrijke sweaters tot stijlvolle jurken;
in de maten 36 t/m 50. Always in style…
Klik hier om je in te schrijven op de nieuwsbrief.

Bekijk hier de actievoorwaarden.
Caroline Tensen Collection by Mart Visser 

Vorig jaar heeft Caroline Tensen haar eerste collecties, onder de naam ‘Caroline Tensen Collection by Mart Visser’, gelanceerd. Met trots presenteert Caroline nu een prachtige nieuwe collectie. De capsulecollectie voor dit seizoen bestaat uit limited editions en telt in totaal 13 items, welke samen een complete en mooie basis vormen voor de garderobe van vrouwen van alle leeftijden. Na 30 jaar door stylisten te zijn aangekleed, vond Caroline Tensen het tijd om alle door haar opgedane ervaringen te vertalen naar een stijlvolle eigen kledingcollectie. Voor het ontwerpen van de capsulecollectie heeft Caroline de handen ineengeslagen met Mart Visser.

Caroline Tensen:"Onder de bezielende en zeer ervaren leiding van Mart Visser en zijn team heb ik met veel plezier deze nieuwe najaarscollectie ontworpen. Ik heb een grote passie voor kleding; in de eerste plaats natuurlijk door mijn werk, maar ik vind het ook gewoon prettig om met weinig moeite en makkelijke kledingstukken er toch leuk en verzorgd uit te zien. De collectie is gemaakt vanuit de gedachte dat je ieder item zowel chique als casual kunt combineren. Dat vind ik zelf erg makkelijk: overdag met een gympje of stoere laars eronder en ’s avonds een mooie hak. De stijl en vormen heb ik puur gebaseerd op wat ik zelf lekker vind zitten; met mooie comfortabele stoffen en multifunctionele modellen.”

De kledingcollectie kenmerkt zich door een duidelijke signatuur, comfortabele pasvormen en rijke materialen, met veel aandacht voor detail. Tijdloze essentials, kleurrijke ontwerpen en vrouwelijke dessins in een kleurrijk palet. De collectie bestaat uit dames tops, blouses, sweaters, jackets en jurken; in de maten 36 t/m 50. Elk item is zodanig ontworpen dat het zich heel gemakkelijk op meerdere manieren laat combineren met andere items en voor diverse gelegenheden. Always in style…

De Caroline Tensen Collection by Mart Visser is verkrijgbaar op www.martvisser.nl.