Change settings

 

 

Caroline & Mart's favoriet: BLAUW

 

Laat je inspireren door de rijke keuze aan blauwe items
binnen de collectie van Mart Visser &
Caroline Tensen Collection by Mart Visser.
Probeer het in stijl..!
Lees meer

Filter

12 producten

per pagina
Filter

12 producten

per pagina

Mart en Caroline’s gezamenlijke favoriete kleur: blauw
Caroline Tensen en Mart Visser gaan in gesprek over hun gezamenlijke favoriete kleur: blauw. Ieder met een eigen en duidelijk signatuur. Van city-chique tot office casual; ideaal te combineren voor iedere look. Get that color trend! Caroline Tensen omschrijft haar favoriete kleur blauw als “stoer” blauw met een washed feeling met een casual en nonchalante look. Caroline combineert blauw graag met denim, wit of donkerblauw. De Amsterdam jacket is een van de favoriete items van Caroline Tensen. Deze stoere blauwe bomberjacket heeft design details op mouwen en rug.

Mart’s favoriete kleur is nachtblauw: een diep, donkerblauw. In zijn eindexamenopdracht is deze kleur al een basis binnen de collectie. Mart gebruikt nachtblauw in zowel zijn huidige prêt à porter collectie als in zijn Haute Couture. Bekijk bijvoorbeeld de elegante, donkerblauwe Mavy jurk uit de collectie van Mart Visser.

Caroline Tensen Collectie by Mart Visser
Eind maart 2022 ging de collectie van Caroline Tensen by Mart Visser live. De Caroline Tensen Collection by Mart Visser is exclusief verkrijgbaar op www.martvisser.nl. De zomer collectie, die op dit moment online verkrijgbaar is, bestaat uit 18 stuks. De ontwerpen van Caroline Tensen hebben een stylish-leisure uitstraling met speelse en vrouwelijke accenten en zijn ook perfect te combineren met items uit de collectie van Mart Visser. De collectie bestaat uit dames tops, blouses, een stoer bomberjack, jeans, denimrok en jurken; in de maten 36 t/m 46.  In het najaar wordt een tweede met Caroline Tensen kledingcollectie gelanceerd.

Bekijk de video:

Sidebar