Change settings

Welk retourbeleid hanteert MARTVISSER.NL?

Vanuit Mart Visser zijn persoonlijke gevoel creëert hij jarenlang kleding voor jou, zoals hij het ziet en voelt als ontwerper. Samen met het team doen wij ons uiterste best een zo mooi en goed mogelijk ontwerp aan te leveren. Tevens zijn wij continue bezig met het verbeteren van jouw online shopervaring.

Het kan voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Om jouw feedback en/of tips over de collectie zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken en de redenen van jouw geretourneerde bestellingen inzichtelijk te maken, wordt er verzocht per omgaande jouw retour online aan te melden.

Het aanmelden van de retour kan binnen 14 (werk)dagen na het plaatsen van jouw order. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket af te geven bij een DPD Servicepoint naar keuze. Voor het retourneren van jouw bestelling binnen Nederland en België rekenen wij een eigen bijdrage van €5,95. Levering buiten Nederland rekenen wij € 7,50. Outside the Netherlands we charge € 7,50 (Belgium, France, Germany & United Kingdom)

Wil je het artikel (om)ruilen, dan verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuwe te bestellen.

Bekijk het retourbeleid hier; retourneren van jouw bestelling.

Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Sidebar