Change settings

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Gedurende een periode van zes maanden hebben wij als proef gratis retourneren binnen Nederland aangeboden. Na deze proefperiode hebben wij besloten dit niet voort te zetten, omdat wij een aangenaam prijsniveau van onze exclusieve collectie belangrijk vinden en dit graag willen blijven aanbieden.

Om je toch tegemoet te komen, betalen wij de helft van de retour- en verwerkingskosten, waardoor de eigen bijdrage voor het retourneren van een bestelling slechts €3,95 bedraagt.

MARTVISSER is een kwalitatief designerlabel met een exclusieve collectie vervaardigd in luxe materialen en met oog voor detail. Wij doen ons uiterste best een zo mooi en goed mogelijk ontwerp aan te leveren. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Mocht je de bestelling willen retourneren dan kan dit binnen 30 dagen (herroepingsrecht) en ontvangen wij graag jouw feedback en/of tips. Wij staan open voor jouw mening, zodat ook wij daarvan kunnen leren. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de klantenservice via (+31) 020 571 20 30 of  webshop@martvisser.nl

Na ontvangst van de retourzending, zullen wij de bestelling controleren volgens de algemene voorwaarden van de webshop en de betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen zeven werkdagen na goedkeuring van de retourzending. De eigen bijdrage voor het retourneren zal hierin worden verrekend.

Wil je het artikel (om)ruilen, dan verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuwe te bestellen.

Jouw bestelling retourneren: Klik hier

Please, mind that only logged in users can submit questions

Sidebar