Change settings

Hoe onderhoud ik het beste mijn MARTVISSER designer items?

Binnen de collectie van Mart Visser staat luxe en comfort centraal.  In de wasvoorschriften in de kleding en bij het product online staat extra informatie over de juiste verzorging en onderhoud. In de aanvullende tips hieronder kun je lezen hoe je bepaalde materialen het beste kunt verzorgen.

 • Breisels en knitwear
  Er wordt geadviseerd alle breisels en knitwear binnenstebuiten op 30 graden te wassen, of met handwas op 30 graden en niet centrifugeren. Breng na het wassen terug in vorm en laat liggend drogen. Zo blijft het oorspronkelijke model het best behouden.

 • Viscose
  Viscose is een stof die lekker zacht aan voelt, goed vocht op neemt en een luxe uitstraling heeft. Viscose heeft de neiging in elkaar te trekken als het nat is. Je krijgt het kledingstuk weer eenvoudig in vorm door het met stoom te strijken.


 • Easy Care
  Easy care is wasbaar en kreukvrij waardoor er niet of nauwelijks gestreken hoeft te worden. Items van easy care kunnen gewoon in de wasmachine, op 30 graden,  en vallen heerlijk soepel om het lichaam. Was de easy care items met gelijkwaardige kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken en laat hangend drogen. Laat de items niet in het sop staan.

 • Wol
  Gebruik voor het wassen van wol een fijnwasmiddel. Draai het wol- of handwasprogramma, vaak is het ook voldoende om wollen kleding te laten luchten.


 • Denim
  Was je denim items binnenstebuiten zodat de items minder snel verbleken. Haal na het beëindigen van het wasprogramma de natte jeans zo snel mogelijk uit de wasmachine om te voorkomen dat er vale plooien in de stof komen. Was de denim items met gelijkwaardige kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken en laat hangend drogen.


 • Leder en suède
  Kleding van leder en suède moet naar een lederspecialist worden gebracht om te laten reinigen. Volg de onderhoudsinstructies in het label of online bij het product.


 • Padded coats en wollen mantels
  Laat donzen kleding uitsluitend chemisch reinigen.


 • Regenkleding
  Regenkleding dien je niet te wassen en centrifugeren maar druipnat op te hangen. Volg de onderhoudsinstructies.
Please, mind that only logged in users can submit questions

Sidebar