Change settings

Retourneren

Welk retourbeleid hanteert MARTVISSER.NL?
Het aanmelden van de retour kan binnen 14 (werk)dagen na het plaatsen van jouw order. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket af te geven bij een DPD Servicepoint naar keuze. Voor het retourneren van jouw bestelling binnen Nederland en België rekenen wij een eigen bijdrage van €5,95. Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn en alle tags zijn nog aan het artikel bevestigd. Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen. Bekijk het retourbeleid via retourneren van jouw bestelling.
Ik heb een verkeerd artikel of maat ontvangen.
Als je een verkeerde maat of verkeerd artikel hebt ontvangen, verzoeken we je een email te sturen naar webshop@martvisser.nl of telefonisch contact op te nemen met 020 57 12 030 waarna de medewerkers van onze klantenservice je verder helpen.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren binnen Nederland?
Volg onderstaande stappen voor het retourneren van een bestelling binnen Nederland of België.Bij de bestelling is een pakbon en retourformulier geleverd met hierop de bestelde goederen Meld jouw retour aan via jouw account op www.martvisser.nl...
Wat zijn de kosten voor het retourneren?
De eigen bijdrage voor het retourneren van een bestelling is €5,95.
Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden buiten Nederland?
Een bestelling retour zenden buiten Nederland of België?Volg onderstaande stappen voor het retourneren van een bestelling buiten Nederland of België. Bij de bestelling is een pakbon een retourformulier geleverd met hierop de bestelde goederen.  ...
Kan ik mijn bestelling omruilen?
Wil je het artikel ruilen, dan raden wij jou aan om het artikel retour te sturen en een nieuwe te bestellen. Na ontvangst van jouw retourzending, zullen wij jouw bestelling controleren volgens onze algemene voorwaarden van de webshop en je betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen 7 werkdagen na goedkeuring van jouw retourzending.
Wanneer krijg ik mijn geld terug van mijn retour?
Na ontvangst van jouw retourzending, zullen wij jouw bestelling controleren volgens onze algemene voorwaarden van de webshop en je betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen 7 werkdagen na goedkeuring van jouw retourzending.
Kan ik artikelen met een speciale actie/korting ook retourneren?
Ja, dit is mogelijk. Je kunt afgeprijsde artikelen retourneren onder dezelfde voorwaarden.
Hebben jullie mijn retour ontvangen?
Wanneer je het pakket retour hebt verstuurd, duurt het maximaal 7 werkdagen voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Zodra je retour bij ons is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin verdere informatie over je terugbetaling. Mocht je na 7 werkdagen nog geen bericht van ons hebben ontvangen, dan raden we je aan om contact met webshop@martvisser.nl of telefonisch via 020 57 12 030.
Wat zijn de voorwaarden voor ruilen en/of retourneren?
Retourneren uitsluitend via www.martvisser.nl via jouw account; Het aanmelden van de retour kan binnen 14 (werk)dagen na het plaatsen van jouw order. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket af te geven bij een DPD Servicepoint naar keuze...
Houd er rekening mee dat alleen ingelogde gebruikers vragen kunnen stellen

Sidebar