Change settings

Retourneren

Welk retourbeleid hanteert MARTVISSER.NL?

Artikelen moeten binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het te retourneren artikel dient ongedragen te zijn en alle tags zijn nog aan het artikel bevestigd. Het te retourneren artikelen bevat geen gebruikssporen. Bekijk het retourbeleid via retourneren van jouw bestelling.

Ik heb een verkeerd artikel of maat ontvangen.

Als je een verkeerde maat of verkeerd artikel hebt ontvangen, verzoeken we je een email te sturen naar webshop@martvisser.nl of telefonisch contact op te nemen met 020 57 12 030 waarna de medewerkers van onze klantenservice je verder helpen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren binnen Nederland?

Hoe kan je een bestelling retour zenden binnen Nederland? Volg onderstaande stappen voor het retourneren van een bestelling. Bij de bestelling is een pakbon geleverd met hierop de bestelde goedere kruis aan op de pakbon welke goederen je wilt...

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

De eigen bijdrage voor het retourneren van een bestelling slechts €3,95 bedraagt, met ingang van 15 augustus 2019.

Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden buiten Nederland?

Bij jouw bestelling is een pakbon geleverd met hier op jouw bestelde goederen. kruis aan op de pakbon welke goederen je wilt retourneren, zet achter het desbetreffende artikel, dat je wilt retourneren, de reden. verpak de goederen in de originele...

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Wil je het artikel ruilen, dan raden wij jou aan om het artikel retour te sturen en een nieuwe te bestellen. Na ontvangst van jouw retourzending, zullen wij jouw bestelling controleren volgens onze algemene voorwaarden van de webshop en je betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen 7 werkdagen na goedkeuring van jouw retourzending.

Wanneer krijg ik mijn geld terug van mijn retour?

Na ontvangst van jouw retourzending, zullen wij jouw bestelling controleren volgens onze algemene voorwaarden van de webshop en je betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen 7 werkdagen na goedkeuring van jouw retourzending.

Kan ik artikelen met een speciale actie/korting ook retourneren?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt afgeprijsde artikelen retourneren onder dezelfde voorwaarden.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Wanneer je het pakket retour hebt verstuurd, duurt het maximaal 7 werkdagen voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Zodra je retour bij ons is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin verdere informatie over je terugbetaling. Mocht je na 7 werkdagen nog geen bericht van ons hebben ontvangen, dan raden we je aan om contact met webshop@martvisser.nl of telefonisch via 020 57 12 030.

Wat zijn de voorwaarden voor ruilen en/of retourneren?

Retourneren uitsluitend via www.martvisser.nl en binnen 30 werkdagen na leverdatum. De kleding is niet gedragen en/of gewassen. Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig. Er is niet...

Je moet inloggen om een vraag te stellen

Sidebar