HAUTE COUTURE 

  •  
  •  
  •  
 

Mart Visser Haute Couture

In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre binnen Nederland opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven. Hij is, sinds het introduceren van zijn eigen couturelabel in 1992, een veelbesproken exponent in Nederland van een nieuwe generatie couturiers. Met klanten uit het economische, sociale, politieke en culturele, leven is hij veelzijdig georiënteerd.

Mart Visser en zijn team van medewerkers hebben in de afgelopen jaren de naam en daarmee het bedrijf uitgebouwd tot een gewaardeerd couturehuis met een kenmerkend handschrift en een zorgvuldige kwaliteitswaarborg. De halfjaarlijkse collecties vormen daarbij de artistieke basis. Tweemaal per jaar presenteert Mart Visser een nieuwe Haute Couture collectie. Wars van trends volgt Mart Visser zijn eigen vrouwbeeld en geeft daar op bijzondere wijze vorm aan. Voortdurend wisselende inspiratiebronnen geven elke collectie een eigen, uniek gezicht.

Duidelijk herkenbaar in alle collecties is de in het oog springende signatuur van Mart Visser. Met zijn exclusieve creaties, eindeloos oog voor details, een perfecte coupe en tijdloze elegantie. De vrouw wordt daarbij door de couturier op een voetstuk geplaatst.

Mart Visser combineert zijn kenmerkende signatuur steevast met de keuze voor de hoogst denkbare kwaliteit met daarbij aandacht voor ultiem draagcomfort. Klassiek vakmanschap, de top in materiaalkeuze, een perfecte pasvorm en professionele vervaardiging zijn daarbij de norm. De ontwerpen worden door een vast team van coupeuses op ambachtelijke wijze en met aandacht voor detail op maat gemaakt. Via de site van Mart Visser Haute Couture presenteert hij wekenlijks een nieuwe look, een seizoensthema of een inspiratie voor zijn creatie.

1 Product
Van hoog naar laag sorteren