Change settings
CT COLLECTION

 

 

Caroline Tensen Collection
by Mart Visser

 

Tijdloze essentials, kleurrijke ontwerpen en vrouwelijke dessins
in een zomers palet. Van blouses en jeans tot stijlvolle jurken;
in de maten 36 t/m 46. Always in style…Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caroline Tensen Collection by Mart Visser

Caroline Tensen lanceert een eerste, eigen kledingcollectie onder de naam Caroline Tensen Collection by Mart Visser. De collectie bestaat uit limited editions en telt in totaal 18 items, welke samen een complete en mooie basis vormen voor de garderobe van vrouwen van alle leeftijden. De elegante kledingcollectie is opgebouwd vanuit de persoonlijke smaak en stijl van de presentatrice. De ontwerpen hebben een stylish-leisure uitstraling met speelse en vrouwelijke accenten.  

Na 30 jaar door stylisten te zijn aangekleed, vond Caroline Tensen het tijd om alle door haar opgedane ervaringen te vertalen naar een stijlvolle eigen kledingcollectie. Voor het ontwerpen van de capsulecollectie heeft Caroline de handen ineengeslagen met Mart Visser.

Caroline Tensen:"Onder de bezielende en zeer ervaren leiding van Mart Visser en zijn team heb ik met veel plezier deze eerste lijn ontworpen. Ik heb een grote passie voor kleding; in de eerste plaats natuurlijk door mijn werk, maar ik vind het ook gewoon prettig om met weinig moeite en makkelijke kledingstukken er toch leuk en verzorgd uit te zien. De collectie is gemaakt vanuit de gedachte dat je ieder item zowel chique als casual kunt combineren. Dat vind ik zelf erg makkelijk: overdag met een gympje eronder en ’s avonds een mooie hak. De stijl en vormen heb ik puur gebaseerd op wat ik zelf lekker vind zitten; met mooie zachte stoffen en multifunctionele modellen."

Stijlvolle looks met speelse en vrouwelijke accenten  in maat 36-46

De kledingcollectie kenmerkt zich door een duidelijke signatuur, comfortabele pasvormen en rijke materialen, met veel aandacht voor detail. Tijdloze essentials, kleurrijke ontwerpen en vrouwelijke dessins in een zomers palet van roze, zand en donkerblauw. De collectie bestaat uit dames tops, blouses, een stoer bomberjack, jeans, denimrok en jurken; in de maten 36 t/m 46. Elk item is zodanig ontworpen dat het zich heel gemakkelijk op meerdere manieren laat combineren met andere items en voor diverse gelegenheden. Always in style…

De Caroline Tensen Collection by Mart Visser is exclusief verkrijgbaar op www.martvisser.nl. In het najaar wordt een tweede collectie gelanceerd.

 

Sidebar