Change settings
Maak Een Afspraak


News Flash:

Watch the show:

 C O N N E C T E D   &   R E D E F I N E D

‘Sinds mijn couture uitsluitend wordt gepresenteerd in de intieme setting van de salon, merk ik dat mijn werk veel dichter bij mij staat. Het gaat niet meer om het grote show concept met effecten, maar puur om dat wat ik heb gecreëerd voor mijn clientèle. En dat voelt geweldig; creatie is emotie.’

Winter 2014 vangt aan in al haar warmte; de eenvoud van het luxe materiaal, gebeeldhouwd in een verstilde coupe; de rust  in een outfit.

SILHOUET & MATERIAAL/

Een collectie gevuld met ton-sur-ton materiaalmixen, bont en leer, korte A-lijn swaggers en kleine bontjassen wisselen elkaar af in een  totaal aangeklede look met strakke lichaamsvolgende robes.
Luxe in al haar eenvoud, geleid door de mooie materialen van vooraanstaande huizen. Lange sluike, doch behaaglijke mantels met moulage kragen en bontgarnering. Ingesnoerd, getailleerd en in alle opzichten de rondingen accentuerend. De strakke rechte broeken verlengen het silhouet.

KLEUR/
Warme tonen als nachtblauw, dark purple, shades of grey, veel zwart en een prachtig palet aan olijfgroenen en camel-tonen. Voor de avondserie verrast Visser met tweedelige stukken van leer en suède in deep chocolate brown, faded caramel, mat zilver en vooral zwart: de mooiste kleur om rondom een lichaam te vormen.

Met speciale dank aan:
HAAR & MAKE UP                                          ROB PEETOOM

Sidebar