U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

 

 

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

JASSEN

Exclusieve en elegante jassen voor damesJassen zijn één van de meest belangrijke kledingitems, het is dus belangrijk dat u een goede jas heeft. Op zoek naar een tijdloze jas of juist een jas met een business uitstraling, onze collectie mantels voor dames heeft daar altijd een ruime keuze in.
Jassen en mantels van Mart Visser zijn altijd elegant, voor iedere vrouw, maar ook voor iedere gelegenheid en weersomstandigheid. En naast het feit dat de collectie bestaat uit een jas voor elke gelegenheid, zijn de jassen van Mart Visser ook praktisch. Of het nu gaat om een dikke, warme of lange jas of een zakelijke zomerjas. Mocht u een maatje meer hebben, dan kunt u ook de maxi collectie bewonderen en zien hoe de jassen op een model met maat 46 staan.

Jassen bestellen online:

Jassen online bestellen wilt u graag op een veilige, doch makkelijke manier doen. Dat begrijpen we en daarom hebben we geprobeerd om dit voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken op www.martvisser.nl. U doorloopt heel eenvoudig alle stappen om een van de Mart Visser jassen te bestellen en vervolgens kunt u zonder zorgen uw bestelling afronden. Betalen doet u op een veilige manier die voor u het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere, gecertificeerde betaalinstanties, zodat u zonder zorgen uw bestelling kunt afronden. Alle reden om één van deze prachtige jassen nu, online, bij Mart Visser te bestellen.