Haute Couture..

_DSC2478

Mart Visser Haute Couture

Link naar Autumn Winter 2015

In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture in Nederland een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven.

Als couturier heeft Mart Visser (1968) een belangrijke positie in Nederland verworven met een grote naamsbekendheid. Hij is, sinds het introduceren van zijn eigen couturelabel in 1992, een veelbesproken exponent in Nederland van een nieuwe generatie couturiers. Met klanten uit het economische, sociale, politieke en culturele, leven is hij veelzijdig georiënteerd.

Mart Visser en zijn team van medewerkers hebben in de afgelopen jaren de naam en daarmee het bedrijf uitgebouwd tot een gewaardeerd couturehuis van welhaast on-Nederlandse allure met een kenmerkend handschrift en een zorgvuldige kwaliteitswaarborg. De halfjaarlijkse collecties vormen daarbij de artistieke basis. Tweemaal per jaar presenteert Mart Visser een nieuwe Haute Couture collectie waarvoor op de premièreshows zijn vaste clientèle, relaties en de pers wordt uitgenodigd. Wars van trends volgt Mart Visser zijn eigen vrouwbeeld en geeft daar op bijzondere wijze vorm aan. Voortdurend wisselende inspiratiebronnen geven elke collectie een eigen, uniek gezicht.

Duidelijk herkenbaar in alle collecties is de in het oog springende signatuur van Mart Visser. Met zijn exclusieve creaties, eindeloos oog voor details, een perfecte coupe en tijdloze elegantie. De vrouw wordt daarbij door de couturier op een voetstuk geplaatst.

Mart Visser combineert zijn kenmerkende signatuur steevast met de keuze voor de hoogst denkbare kwaliteit met daarbij aandacht voor ultiem draagcomfort. Klassiek vakmanschap, de top in materiaalkeuze, een perfecte pasvorm en professionele vervaardiging zijn daarbij de norm. De ontwerpen worden door een vast team van 35 coupeuses op ambachtelijke wijze en met aandacht voor detail op maat gemaakt.

Mart Visser Haute Couture is gevestigd in het Museumkwartier aan de Paulus Potterstraat 30a in Amsterdam (tegenover het Van Gogh Museum). Voor het maken van een afspraak en het inwinnen van informatie kunt u bellen met telefoonnummer 020 5712020.

Openingstijden van de salon zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Share This: