Mart Visser Uniformes

uniformes-1

MART VISSER WINT Corporate Fashion Award met OAD!

Mart Visser Uniformes & -
Corporate Image Wear

Mart Visser Uniformes & – Corporate Image Wear heeft ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfskleding die voldoet aan de wensen en gebruikseisen van de opdrachtgever, die daarbij voldoende onderscheidend is en het imago van het bedrijf bovendien versterkt.

Het bedrijfskledingontwerp wordt toegespitst op de uitstraling van het bedrijf, de opdrachtgever als ook de specifieke bedrijfssituatie. In het ontwerpproces komen de verschillende voorwaarden ogenschijnlijk moeiteloos samen en wordt bedrijfsimago gekoppeld aan functionele verwachtingen als draagbaarheid, representativiteit, wasbaarheid, uitwisselbaarheid en duurzaamheid. Het resultaat is een bijzonder, helder, tailormade design, passend bij de sfeer van het bedrijf met veel aandacht voor draagcomfort, functionaliteit en representativiteit.

Mart Visser is persoonlijk betrokken bij het gehele proces; vanaf de inventarisatie van de wensen tot aan het uiteindelijke eindresultaat. Kroll & de Vries Bedrijfskleding is daarbij in staat om de ontwerpen van Mart Visser te vertalen naar functionele en draagbare bedrijfskleding. Daarnaast kunnen zij, door hun jarenlange ervaring, als geen ander het productieproces deskundig en professioneel begeleiden. Naast het klantspecifieke ontwerp is het voor bedrijven binnenkort mogelijk om uit een nieuw ontwikkelde basiscollectie een keuze te maken. Bedrijfskleding op maat voor opdrachtgevers met visie.

Klik hier om de brochure te downloaden

Share This: